Boende

Från koja till slott...nästan

Hitta ditt boende i Kallbygden

Vad passar ditt behov?

LTBL9228

Kolåsens Fjällhotell

Porten till Skäckerfjällen. ”En af Sveriges vackraste högfjällsplatser”, enligt en broschyr från 1895 ligger Kolåsens Fjällhotell just där. Hit har turisterna kommit sen 1893 för att jaga, fiska och njuta av natur och fjälluft. Kolåsen är en plats som drar sina besökare åter. Hotellrum, vandrarhem och stugor med självhushåll.

  • Adress: Kolåsen, 830 05 Järpen
  • Tel: 0647-810 17
  • E-post: info@kolasen.se
sundet

Sundets Fjällgård

Sundets Fjällgård byggdes 1880 som sommarpensionat och tog då emot välbeställda människor som ville dricka brunn och andas frisk ozonrik luft.
Just nu erbjuder vi dig att själv tillreda din mat i ett fullt utrustat stort kök. En naturlig utgångspunkt för sjölive, fiske, vandringar, bärplockning, skidor både på platten och tvären och även jakt. Små som större grupper passar det bra för.
Adress: Sundet 921, 83793 Järpen Tel: 070-2050987 E-post: info@sundetsfjallgard.se
bratteggen

Modern stuga i Bratteggen

Underbar, ny och fräsch stuga i fjällen. Sovrum för 2, vardagsrum med öppen kökslösning och trevligt sovloft för 2. Lyxigt minibadrum med golvvärme och vackert duscharmatur i koppar. Mysig braskamin i vardagsrum. Wi-fi. Stora fönster som vätter ut mot fjällvärlden. Lätt åtkomst med egen parkering från tomten. Fin terass med 6 sittplatser/bord Köket har kyl/frys, ugn, induktionshäll. Stugan är byggt november 2018. 25 min i bil till slalombacker i Åre, fina skidspår vid stugan och i Järpen. All information och bokning hittar du på AirBnB via knappen nedan.
hotell kallgården

Hotell Kallgården

Hotell Kallgården är ett familjeägt fjällhotell med anor från tidigt 1900-tal och erbjuder en vidunderlig utsikt över Kalldalen, Åreskutan och Kallsjön. Här hittar du lugnet med närheten till naturen.
  • Adress: Kallgården 10 | 837 93 Järpen, Sweden
  • Telefon: 0647-412 00
  • Epost: info@hotelkallgarden.com
hyttgården

Hyttgården Huså

Hyttgården är en personlig, funktionell och prisvärd stugby med självhushåll i stugorna. Vyn från stugorna i denna genuina lilla fjällby är vackra Kallsjön och imponerande fjäll. Huså-bröd och Åre Bryggcompagni är några av de nationellt kända varumärkena som lokalproduceras i byn.

Vandrings-, skid- skoterleder startar direkt vid farstun. Skidlift och varierad skidåkning för hela företaget, familjen och vänsällskapet bara 300 meter från Hyttgården.

​Åre finns på andra sidan Åreskutan, dit är det ca 25 minuters bilväg från Hyttgården till Åre torg – med hela sitt utbud av skidåkning, handel och uteliv. Snövessla finns från Huså skidanläggning till Åre.

edhsgården

Pensionat Edhsgården

Med vackra vyer över Åreskutan och Kallsjön ligger Edhsgården som erbjuder 14 rum med delad dusch/toalett i korridor samt tillgång till storkök, matsal, gillestuga och bastu. Uthyrning till grupper (minst 10 personer) med självhushåll.
För bokning, skicka ett mail till: edhsgardenikall@gmail.com eller boka via Airbnb:
colcamp

Konäs Camping

Servicehus med kök, duschar, toaletter. Vandringsled till Suljätten.

  • Adress: Konäs
  • Telefon: 070-389 59 75 eller 070-681 44 99
kallsedet-small

Kallsedets Fjällcenter

I Kallsedet vid Juvulns strand hittar du det välkända Kallsedets Fjällcenter. Här hittar du boende i form av stugor, vandrarhem eller camping. 

Vackert belägen bredvid väg 336, en del av panoramavägen, är Kallsedets Fjällcenter ett trevligt alternativ för alla som vill resa från Sverige till Norge och undvika den mer trafikerade E14. 

margaretha

Kall Natur Kompani

I en nyligen renoverad och ljus gästlägenhet i två våningar på ca 60 kvadrat med tillgång till pool under sommar månaderna kan ni njuta av panorama utsikt över Åreskutan och Kallsjön. All information och bokning hittar du på Kall Natur Kompanis hemsida
Annes lägenhet

Lägenhet i Kall

Välkommen till vår lilla lägenhet mitt i lugna kyrkbyn Kall! Skidspåren når du på 10 minuter och skoterleden går förbi huset. Lägenheten ligger en trappa upp med härlig utsikt mot Åreskutan i söder. Vi delar entrén (vi bor själva på första våningen), men ni har egen ingång från hallen till er lägenhet. Vi ger gärna lite tips om utflyktsmål och restauranger i närområdet om du önskar. All information och bokning hittar du på AirBnB via knappen nedan.