Upplev Kallbygden från hästryggen

Upplev Kallbygdens magiska natur – från hästryggen. (Viss hästvana krävs)

Äventyret börjar med en varm kopp kaffe eller te i det charmiga stallet, där ni lär känna varandra för att kunna matcha dig med den perfekta hästen för dagen. Sedan är det dags för er att skapa en stark bindning genom att borsta och förbereda din häst inför den kommande ridturen.

Innan det är dags att sätta sig i sadeln bör du och din häst känna er avslappnade och harmoniska tillsammans. Därför börjar ni med några markövningar som stärker er relation och skapar förtroende. Sedan är det dags att ge sig ut i naturen!

Ridturen tar er längs med den vackra Kallsjön, där Åreskutan majestätiskt reser sig i horisonten. Ni passerar genom skogen, förbi vattenfall och knytt (naturväsen) Njuter av härliga galoppsträckor och travar genom förtrollande alléer. Och när utsikten blir alldeles för betagande, tar ni er tid att skritta och låter bara ögonblicket sjunka in.

Den oförglömliga ridturen avslutas med en läcker lunch runt den sprakande elden, återigen med en fantastisk utsikt över Åreskutan. En perfekt avslutning på en perfekt dag!

Ge dig själv en upplevelse utöver det vanliga. Boka din plats nu och se fram emot ett minne för livet.

Du hittar mer information om dina guider, hästarna och givetvis hur du bokar på Horseback Memories hemsida: https://www.horsebackmemories.se/turridning-are-lunch

Upplev Kallbygden från hästryggen

Share post :

Facebook
Twitter
LinkedIn